Zoek een evenement in de buurt

29 evenementen gevonden

Meet & Greet Zorg en Welzijn Nijmegen

Nijmegen
Tijdens de Meet & Greets kunnen zij-instromers en herintreders aan de hand van de vier thema’s #ONTDEK, #CHECK, #MATCH en #LIKE zich oriënteren op leren en werken in Zorg en Welzijn.
ROC Nijmegen
16 maart
Bekijk details

Ontdekdezorg Banenmarkt Amersfoort

Amersfoort
Ben jij benieuwd of werken in zorg en welzijn bij je past? De Ontdekdezorg week (16 t/m 21 maart 2020) is dé week om dit uit te zoeken. Kom bijvoorbeeld op maandag 16 maart naar de Ontdekdezorg Banenmarkt Amersfoort in Leerhotel het Klooster!
Leerhotel Het Klooster
16 maart
Bekijk details

Ontdekdezorg markt - Halsteren

Halsteren
Ben jij geïnteresseerd in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Je bent van harte welkom op de Ontdekdezorg markt!
Landgoed Vrederust - GGZ Westelijk Noord-Brabant
16 maart
Bekijk details

Meet & Greet Zorg en Welzijn Arnhem

Arnhem
Rijn IJssel
Opleidingen
17 maart
Bekijk details

Ontdekdezorg Event Heerlen

Heerlen
Kom kennismaken met zorg en welzijn tijdens het Ontdekdezorg Event op dinsdag 17 maart in Heerlen! Het Event wordt speciaal georganiseerd voor carrièreswitchers en herintreders.
Zorgacademie Parkstad
Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugdzorg, Kinderopvang, Opleidingen, Verpleeg- en verzorgingshuizen, Thuiszorg en Ziekenhuizen
17 maart
Bekijk details

Inspiratie- en banenmarkt Zorg en Welzijn

Alkmaar
Ontdek jouw mogelijkheden om te werken en/of leren in zorg en welzijn! Ga in gesprek met de werkgevers, leer de professionals kennen die al de keuze hebben gemaakt of vraag een gratis loopbaangesprek aan met een van de coaches.
Diverse zorg- en welzijnsorganisaties
17 maart
Bekijk details